Menu Sluiten

Damesmode

Een diner met de schoonfamilie, een lang verwacht verjaardagsfeest of een steeds dichterbij komende vakantie: er is altijd wel een reden om nieuwe kleren te kopen. Al helemaal als je het de vrouwen vraagt. De trendy winkel ‘Style by van Gastel’ in het winkelcentrum van Etten-Leur begrijpt dit volkomen. Dit is een ideale modewinkel om jouw kledingkast mee aan te vullen. Kom langs en aanschouw het assortiment met eigen ogen!

Diverse merken

Geisha, YaYa, Tramonta en Juffrouw Jansen… Dit zijn niet ‘zomaar’ wat merken! Style by van Gastel beschikt over een zeer breed en uniek assortiment. De mooiste kleuren, de beste kwaliteit en de fijnste prijzen: met een – of meerdere – items van deze eigentijdse kledingmerken, steel je gegarandeerd de show.

Kledingadvies

Ben je zelf niet helemaal zeker over welk vest, t-shirt of blousje je mee naar huis moet nemen? Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Style by van Gastel: de enthousiaste en klantgerichte medewerkers helpen je daarom graag met het maken van de juiste keuze. Hierbij wordt er goed gekeken naar jouw figuur, het desbetreffende kledingstuk en de gelegenheid waarvoor je deze wilt dragen.

Van alles wat

Of je nu gaat voor een sportieve, nette of hippe look; bij Style by van Gastel vind je het allemaal. Juist deze diversiteit maakt de winkel zo geliefd. Het brede assortiment zorgt ervoor dat zowel moeder als dochter de outfit van haar dromen vindt. Een gezellige (mid)dag shoppen begint – en eindigt vaak – bij Style by van Gastel in Etten-Leur!

De klant is koning

Style by van Gastel staat ook bekend om haar uitstekende service. Zo staan er niet alleen de servicegerichte winkelmedewerkers voor je klaar, ook de koffie wordt direct bij binnenkomst voor je ingeschonken. Een winkel met een fijne, gezellige sfeer; hier is de klant koning.