Menu Sluiten

Onze Winkel

Style by van Gastel bevindt zich midden in het winkelhart van Etten-Leur en heeft een modewinkel voor hem en haar. Beide winkels zijn met elkaar verbonden door middel van een doorgang. Met volop heren- en damesmode kunnen zowel mannen als vrouwen hier mooie items vinden. T-shirts, broeken, vesten, truien en jassen; dankzij de overzichtelijke en zeer duidelijke inrichting is alles in deze winkel binnen de kortste keren gevonden!

Klik hier voor een mooie impressie van onze winkel

De allerbeste service

Style by van Gastel heeft persoonlijke aandacht en de allerbeste service hoog in het vaandel staan. 
Om maar wat te noemen: bij binnenkomst staat de koffie al voor je klaar! 
Indien gewenst voorzien de enthousiaste en vriendelijke winkelmedewerkers je van bruikbare kledingadvies op maat. Hierbij wordt gekeken naar jouw figuur, het desbetreffende item en de gelegenheid waarvoor je deze wilt gaan dragen.

Unieke merken

Geisha, YaYa, Tramonta en Juffrouw Jansen: Style by van Gastel staat bekend om haar unieke en eigentijdse kleding(merken).
Een diner, verjaardagsfeest of belangrijke afspraak; een aankoop bij Style by van Gastel zorgt er gegarandeerd voor dat je de show steelt, waar je ook bent.

Verschillende looks

Of je nu komt voor een sportieve, nette of trendy look: bij Style by van Gastel ben je hoe dan ook aan het juiste adres. Hier vind je, naast diverse merken, namelijk ook veel diverse stijlen. Een sportieve outfit of juist wat netter voor een groot diner of gala? Je kunt het allemaal vinden in het brede assortiment van Style by van Gastel!